98 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Starta ditt nya projekt här, med offerter från experter.

Vad behöver du hjälp med?

Gör en prisförfrågan på 1 minut och få offerter från företag i ditt närområde. Snabbt, enkelt och gratis för såväl privatpersoner som föreningar och fastighetsägare.

1
Gör en gratis prisförfrågan
Berätta kort vad du behöver hjälp med. Vi förmedlar din förfrågan till seriösa företag nära dig.
2
Jämför dina offerter
Du blir kontaktad av upp till sex företag i ditt närområde som lämnar offert på projektet.
3
Välj företag
När du har jämfört offerterna, väljer du det företag som är bäst för dig. Inga krav eller förbindelser.

Ett enklare hemägande med HelpHero

Det är inte alltid så lätt att få tag på hantverkare och byggföretag. Innan du hittade hit har du säkert frågat grannar, släktingar och vänner om råd. Vet du någon som kan renovera badrummet? Byta värmepumpen? Fönster? Vår uppgift här på HelpHero.se är att koppla ihop dig med experter som kan hjälpa dig med ditt nya projekt. Det tar bara 1 minut att fylla i formuläret: Du beskriver vad du behöver ha hjälp med i ditt hem och fyller i dina uppgifter. Därefter matchas din förfrågan med experter i din närhet. Du bestämmer själv vem eller vilka som passar dig bäst. Kom ihåg att din prisförfrågan är gratis och bindningsfri. Du väljer själv om du vill tacka ja till en av offerterna eller inte. Om du letar efter inspiration rekommenderar vi att du besöker vår kunskapsbank. Där hittar du artiklar om allt från att byta bergvärmepump till att välja rätt färg på köksskåpen.

Vill du ansluta ditt företag till HelpHeros expertnätverk?

Vad för slags jobb utför du helst?

Vi har hjälpt över 400 000 hemägare att hitta rätt expert.

"Jag är extremt nöjd med nivån på hantverkare, 4 av 5 hörde av sig inom rätt tid."
- Jonas, Falun
"Har kört HelpHero för att fixa både värmepump och fönsterbyte nu, funkar kanon."
- Erik, Kalmar
"Fantastisk tjänst och jättebra kundservice som hjälpte mig med mina frågor!"
- Alice, Kungsbacka
 • Fönsterbyte bostadsrättsförening kostnad
  Upphandling av fönsterbyte i hel bostadsrättsförening Att byta fönster i en hel bostadsrättsförening kan vara ett stort projekt under en längre tid. För att veta att rätt företag anlitas är det alltid en god idé att ta in offerter från flera företag och jämföra dessa, ta in referenser från...
  Läs vidare
 • Våtrumsmatta i badrummet – tips och trix
  Många förknippar våtrumsmattor med 70-talet, och inte alltid det snyggaste alternativet. Efter några års popularitet försvann mattorna nästan helt och hållet för att bli ersatta med kakelplattor och klinker. Men nu är de tillbaka, snyggare än någonsin och i fler mönster-, textur- och färg...
  Läs vidare
 • Få kontakt med experter redan idag!

  Gör din prisförfrågan snabbt och enkelt så hjälper vi dig hitta experter som är redo att sätta igång med ditt projekt. Självklart är det helt kostnadsfritt.