Få offerter från experter inför ditt hus- och hemprojekt

Skapa en prisförfrågan på 1 minut
Få offerter från upp till 6 företag
Tjänsten är gratis
Luta dig tillbaka
Vi hjälper dig med ditt projekt
1
Gör en gratis prisförfrågan
Berätta kort vad du behöver hjälp med. Vi förmedlar din förfrågan till seriösa företag nära dig.
2
Få in offerter
Du blir kontaktad av upp till sex företag i ditt närområde som lämnar offert på projektet.
3
Jämför och välj företag
Jämför offerterna i lugn och ro och välj det företag som är bäst för dig. Inga krav eller förbindelser.
Gör det lätt
Ett enklare hemägande med HelpHero

När det är dags att påbörja ett hus- eller hemprojekt är det inte alltid helt lätt att veta vilka hantverkare du kan kontakta eller vad det kostar. Därför har vi på HelpHero samlat olika företag på samma plats så att du enkelt kan få flera offerter genom en enda prisförfrågan. Det kostar ingenting att lägga in en förfrågan och det finns inga krav på att anlita någon. Jämför offerterna i lugn och ro och välj det företag som passar dig bäst!

Vi söker fler företag
Vill du ansluta ditt företag till HelpHeros expertnätverk?
Vad för slags jobb utför du helst?
Vad tycker våra användare?
I över 15 år har vi hjälpt hemägare att hitta rätt expert!
Vill du läsa på inför ditt projekt?
Läs artiklar från vår kunskapsbank!

Bergvärme - kostnad, luftvärmepump - pris

Funderar du på bergvärme - pris, för- och nackdelar och om det verkligen är lönsamt att satsa på bergvärme? Kanske är du intresserad av luftvärmepump, luftvattenvärmepump, jordvärme eller någon annan värmekälla? Det bästa sättet att få fram rätt uppvärmningskostnad är genom att begära värmepumpsoffert från lokala värmepumpsinstallatörer.

Information och pris takbyte

Undrar du vad det kostar att byta tak? Eller vill du veta mer om för- och nackdelar med takpannor, shingeltak, papptak eller plåttak? Läs våra artiklar om tak eller ta in offerter på takbyte för att få råd direkt från våra anslutna takläggare!

Byta fönster - kostnad och information

Vad kostar det att byta fönster? Läs mer om PVC-fönster och andra material, takfönster med mera. Du kan även skapa en prisförfrågan för fönsterbyte för att få veta vad nya fönster kostar direkt.

Fakta om solceller - pris

Vad kostar solceller och vad är solceller? Vad finns det för fördelar och nackdelar med solceller? Ta reda på mer på egen hand eller begär priser från solcellsinstallatörer i din närhet!

Kostnad - måla hus

Vad kostar det att måla om huset? Vill du veta mer om pris invändig målning, måla fasad eller annat om målning? Se fler artiklar i vår kunskapsbank eller ta in priser från målarfirmor här!

Markarbeten och dränering - kostnad

Vad kostar det att dränera ett hus, gräva vatten och avlopp eller gjuta platta till garage? Fördjupa dig i vår kunskapbank eller ta reda på dränering kostnad direkt!

Renovera - kostnad

Funderar du på att bygga altan? Eller vill du veta kostnad att renovera kök? Läs mer om bygg och renovering eller begär offert från hantverkare!

Flyttfirma – pris och information

Vad kostar flytthjälp? Ska du flytta och funderar på att anlita en flyttfirma? Läs mer om rutavdraget, tips inför flytten eller ta in prisförslag från flyttfirmor redan nu.

Upp till 6 offerter
Få kontakt med experter redan idag!
Gör din prisförfrågan snabbt och enkelt så hjälper vi dig hitta experter som är redo att sätta igång med ditt projekt. Självklart är det helt kostnadsfritt.