84 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Solceller & solpaneler

Behöver du hjälp med att installera solceller och solpaneler? Installatörerna i vårt nätverk är redo att sätta igång med ditt projekt.

Takbyte

Behöver du hjälp med att få tag i en takläggare eller plåtslagare? Vi har över 100 olika takläggare i vårt nätverk som du kan komma i kontakt med.

Fönsterbyten & skjutpartier

Behöver du hjälp med att byta eller installera fönster? Vi ser till att du kommer i kontakt med en skicklig fönsterfirma.

Uppvärmning & värmepumpar

Behöver du hjälp med att installera bergvärme, värmepump eller varmvattensberedare? Vi sätter dig i kontakt med rätt företag.

Badrumsrenovering & stambyten

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering eller ska det göras ett stambyte i er bostadsrättsförening? Gör en prisförfrågan och få upp till 5 offerter.

Måla om huset

Behöver du hjälp med att tapetsera eller måla om hemma? Vi har duktiga målerifirmor i vårt nätverk som ser till att du får det precis som du vill ha det.

Bygga altan/uteplats

Behöver du hjälp med att bygga altan, veranda eller uteplats? Vi sätter dig i kontakt med seriösa snickarföretag som får lämna offert på jobbet.

Flytthjälp

Behöver du hjälp med att flytta? Vi ser till att du kommer i kontakt med en pålitlig flyttfirma som gör din flytt så enkel som möjligt för dig.

Markarbeten

Behöver du hjälp med markarbeten som t.ex. dränering eller avloppsanläggning? Företagen i vårt nätverk ser till att arbetet blir ordentligt utfört.

Utbyggnad

Behöver du hjälp med att bygga ut din bostad? Vi ser till att du kommer i kontakt med rätt byggföretag för just ditt projekt.

Nybyggnation

Behöver du hjälp med att bygga ett nytt hus? Vi har duktiga byggföretag i vårt nätverk som är redo att sätta igång med ditt projekt.

Renovering

Behöver du en pålitlig byggfirma som kan hjälpa till med ett renoveringsprojekt? Vi hjälper dig att hitta de bästa byggföretagen till rätt pris.