Fönsterbyte Göteborg

Börjar det bli dags för ett fönsterbyte? Göteborg har en mängd duktiga fönstermontörer och det är inte alltid helt lätt att välja mellan dem. Med HelpHeros hjälp går det dock enklare att hitta rätt montör. Här begär du snabbt in offerter från flera fönsterfirmor i närområdet med bara en förfrågan. Vår tjänst är helt gratis och du väljer själv om du vill anlita något av företagen för att montera dina nya fönster i Göteborg.

Jämför priser på fönsterbyte – Göteborg.
Det räcker med en enda förfrågan.
Ta in offerter från upp till sex fönstermontörer.
Kostnadsfri offerttjänst utan köpförbindelser.
Ta in offerter på fönsterbyte – Göteborg

Byta fönster i Göteborg – Jämför priser

Priserna på att byta fönster i Göteborg kan variera från offert till offert och det kan kännas frestande att direkt välja den fönsterfirma som lämnat det lägsta priset. Det är dock klokt att sätta sig in i detaljerna först. Dels för att kunna göra en rättvis jämförelse, dels för att kunna räkna på vilket alternativ som lönar sig mest på lång sikt. När du ska byta fönster i Göteborg med omnejd kan det vara värt att titta närmare på följande:

Är det samma antal fönster och dörrar?

Det kan ibland vara så att en montör, som har gjort besiktning på plats, gör ett antagande om att du ska byta ut en gammal balkongdörr, mot en ny, när du i själva verket vill behålla den. En annan montör kan ha gjort en mer exakt beräkning utifrån din förfrågan. Dessa två offerter kan skilja sig åt prismässigt.

Har alla fönster samma U-värde?

U-värdet visar fönstrets isoleringsförmåga. Ju lägre värde, desto långsammare släpper fönstret ut inomhusluften. Generellt gäller även att ju lägre U-värde, desto dyrare fönster – men även desto lägre uppvärmningskostnad. Se vilka fönster som klassas som energifönster här: U-värde fönster – Tabell.

Ingår samma typ av fönster i alla offerter?

Priserna skiljer sig ofta åt beroende på om fönstren är fasta, går att öppna eller vändas ut och in för att kunna rengöras. Fasta fönster brukar kosta minst, medan vridbara brukar kosta mest. Även olika fönstermaterial kan ha vissa prisskillnader – mer om detta på vår huvudsida om fönsterbyte.

Ingår det några tillbehör?

Det kan exempelvis ingå mer eller mindre dyra handtag. På glasdörrar kan det även finnas lås av olika slag och i olika prisklasser. Ett företag kan ha räknat med persienner, ett annat med insektsnät och ett tredje med en skyddsfilm.

Nya fönster – Lägre uppvärmningskostnad

Nya fönster med lägre U-värde än dina gamla kommer sannolikt innebära en kostnadsbesparing i form av ett minskat uppvärmningsbehov. Vill du sänka kostnaderna ytterligare kan du överväga att även installera en ny värmepump i samband med att du monterar nya fönster. Få offerter från företag i Göteborg helt gratis via HelpHero – passa på när du ändå är här!

Gör en gratis prisförfrågan

Uppdraget
Kontaktuppgifter
Skickad
Uppgifter om uppdraget
Har du någon övrig information som du vill dela?

Uppdraget
Kontaktuppgifter
Skickad
Kontaktuppgifter
Installationsadress
Tjänsten är helt gratis och fungerar i hela Sverige.
Skapa en gratis prisförfrågan härTjänsten fungerar i hela Sverige.