Modernisera ditt hem, ta in prisförslagen här

Behöver du hjälp med ett större projekt och vill veta hur mycket det kostar? HelpHero.se hjälper dig att komma i kontakt med seriösa företag – gör en gratis prisförfrågan idag! Snabbt, enkelt och gratis för privatpersoner, föreningar och fastighetsägare. Fungerar i hela Sverige.

Solceller & solpaneler

Behöver du hjälp med att installera solceller och solpaneler? Installatörerna i vårt nätverk är redo att sätta igång med ditt projekt.

Läs mer om solceller, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Takbyte

Behöver du hjälp med att få tag i en takläggare eller plåtslagare? Vi har över 100 olika takläggare i vårt nätverk som du kan komma i kontakt med.

Läs mer om takbyte, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Fönsterbyten & skjutpartier

Behöver du hjälp med att byta eller installera fönster? Vi ser till att du kommer i kontakt med en skicklig fönsterfirma

Läs mer om fönsterbyte, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Uppvärmning & värmepumpar

Behöver du hjälp med att installera bergvärme, värmepump eller varmvattensberedare? Vi sätter dig i kontakt med rätt företag.

Läs mer om uppvärmning, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Badrumsrenovering & stambyten

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering eller ska det göras ett stambyte i er bostadsrättsförening? Gör en prisförfrågan och få upp till 5 offerter.

Läs mer om badrum, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Måla om huset

Behöver du hjälp med att tapetsera eller måla om hemma? Vi har duktiga målerifirmor i vårt nätverk som ser till att du får det precis som du vill ha det.

Läs mer om måleri, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Bygga altan/uteplats

Behöver du hjälp med att bygga altan, veranda eller uteplats? Vi sätter dig i kontakt med seriösa snickarföretag som får lämna offert på jobbet.

Läs mer om bygga altan, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Flytthjälp

Behöver du hjälp med att flytta? Vi ser till att du kommer i kontakt med en pålitlig flyttfirma som gör din flytt så enkel som möjligt för dig.

Läs mer om flytt, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Markarbeten

Behöver du hjälp med markarbeten som t.ex. dränering eller avloppsanläggning? Företagen i vårt nätverk ser till att arbetet blir ordentligt utfört.

Läs mer om markarbete, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Utbyggnad

Behöver du hjälp med att bygga ut din bostad? Vi ser till att du kommer i kontakt med rätt byggföretag för just ditt projekt.

Läs mer om utbyggnad, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Nybyggnation

Behöver du hjälp med att bygga ett nytt hus? Vi har duktiga byggföretag i vårt nätverk som är redo att sätta igång med ditt projekt.

Läs mer om nybyggnation, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan

Renovering

Behöver du en pålitlig byggfirma som kan hjälpa till med ett renoveringsprojekt? Vi hjälper dig att hitta de bästa byggföretagen till rätt pris.

Läs mer om renovering, klicka här Klicka här för att skapa en gratis prisförfrågan