114 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Varje stort hemprojekt behöver en hjälte

Idén bakom HelpHero föddes i begynnelsen av interneteran. Åke Bendel, it-savy rörmokare, såg att folk sökte efter värmepumpar på nätet, men hade svårt att hitta rätt installatör. Han byggde därför en tjänst som kopplade ihop privatpersoner med installatörer via sajten bergvarme-info.se.

Strax därefter träffade han Laik Virk, som då jobbade på Tradedoubler, och tillsammans undersökte de om det fanns en öppning på marknaden.

”Vi ville bygga en tjänst som skulle hjälpa kvalificerade proffs, som målare, takläggare, rörmokare med flera att få tillgång till nya stora jobb och kunder utan att själva behöva tänka på att marknadsföra sig, samtidigt som vi ville underlätta för privatpersoner att hitta rätt proffs till de stora jobben. Bergvarme-info.se följdes av markproffs.se och fonsterproffs.se.”

- Åke BendelHelpHero samlar alla tjänster för hemägaren

Med den nya sajten HelpHero.se har alla tjänster hamnat under ett gemensamt varumärke. HelpHero förmedlar i huvudsak förfrågningar på uppdragsvärden om minst 50 000 kronor och genererar årligen det högsta affärsvärdet i branschen med 33 000 förfrågningar till ett uppskattat värde av 3,4 miljarder kronor.

På HelpHero kan du inte bara beställa gratis offerter – du hittar också tips och råd om allt som rör hemägandet. Är det något du saknar eller tycker att vi kan förbättra?

Hör av dig till oss på kontakt@helphero.se. Vi vill alltid utvecklas!

Våra populäraste tjänster

När du behöver hjälp med de stora projekten så kan du här nå erfarna och seriösa hjältar för t ex altanbygget, fasadmålningen eller bergvärmeinstallationen.

Jag vill göra en gratis förfrågan och få ett flertal offerter bindningsfritt.