134 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Vi vill att det ska vara enkelt att ta hand om hemmet

På Helphero.se ser vi till att du kommer i kontakt med erfarna företag som kan hjälpa till med de större jobben i hemmet. Samtidigt hjälper vi företagen att komma i kontakt med nya kunder och få fler affärstillfällen.

Vår vision är att skapa en enklare vardag för hem- och husägare. Vår affärsidé är att erbjuda en digital tjänst där människor snabbt, enkelt och gratis får kontakt med experter för de större jobben i hemmet. Samtidigt är HelpHero.se en effektiv kanal för tjänsteföretag att hitta nya kunder och boka in fler stora jobb. Vår egenutvecklade tekniska plattform gör det möjligt att med geografisk precision matcha önskat behov med rätt expert.

Så fungerar vår tjänst

Du gör enkelt en förfrågan om offerter här utan kostnad och vi skickar sedan ut din förfrågan till företagen som är medlemmar hos oss. Du väljer själv om du vill acceptera en av offerterna eller inte. Vi delar din förfrågan till maximalt sex stycken företag och uppmanar dessa företag att höra av sig till dig inom fem dagar

Vill du ansluta ditt företag till oss?

Om du har ett företag som levererar tjänster inom våra verksamhetsområden får du gärna göra en ansökan här. Vi vill jobba med seriösa och erfarna företag, observera därför våra krav för anslutning.