Varje stort hemprojekt behöver en hjälte

Det är inte alltid så lätt att få tag på bra hantverkare och byggföretag. Faktum är att fler än hälften av alla svenskar har uppgett att de tycker det är svårt att komma i kontakt med en hantverkare.

Innan du hittade hit har du säkert frågat grannar, släktingar och vänner om råd. Vet du någon som kan renovera badrummet? Byta värmepumpen? Fönster? Vår uppgift här på HelpHero.se är att koppla ihop dig med experter som kan hjälpa dig.Det har hänt mycket sedan HelpHero grundades för femton år sedan.

”Vi ville bygga en tjänst som skulle hjälpa kvalificerade proffs, som målare, takläggare, rörmokare med flera att få tillgång till nya stora jobb och kunder utan att själva behöva tänka på att marknadsföra sig, samtidigt som vi ville underlätta för privatpersoner att hitta rätt proffs till de stora jobben. Bergvarme-info.se följdes av markproffs.se och fonsterproffs.se.”    – Åke Bendel, grundare

En resa måste alltid börja någonstans

Vi har gått från att erbjuda en tjänst (bergvärme) till att erbjuda tolv olika tjänster inom framför allt byggsektorn, men också inom exempelvis flytt. Totalt har över 300 000 hem- och husägare använt våra tjänster och varje år förmedlar vi över 33 000 förfrågningar från privatpersoner, föreningar och organisationer.

Våra olika tjänster