97 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Om HelpHero
 • Vad är HelpHero?
  HelpHero är en tjänst som kopplar ihop privatpersoner, föreningar och organisationer som behöver hjälp med större projekt, med seriösa företag, installatörer och leverantörer som vill effektivisera sin marknadsföring och försäljning. Vi kortar helt enkelt vägen mellan köpare och säljare, och öppnar upp marknaden för hälsosam konkurrens.
  Stäng svar
 • Är HelpHero svenskt?
  Ja, HelpHero är helt och hållet svenskägd och betalar skatt och arbetsgivaravgifter i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm.
  Stäng svar
 • Vem står bakom HelpHero?
  HelpHero AB är en del av Byggfakta Group AB.
  Stäng svar
 • Hur länge har ni funnits?
  Vi har funnits sedan 2005 och är därmed ett av de äldsta företagen i vår bransch.
  Stäng svar
 • Hur kontaktar jag er?
  Använd formuläret här, maila oss på info@helphero.se eller ring 08-232 232 under kontorstid på vardagar.
  Stäng svar
Om våra tjänster
 • Kostar det något att göra en förfrågan?
  För dig som köpare kostar det ingenting alls att göra en förfrågan. Vi tar ut en avgift av våra anslutna företag för att de ska få tillgång till förfrågningar, men oroa dig inte för att de för avgiften vidare till dig: vår tjänst är betydligt mer kostnadseffektiv än traditionell marknadsföring och försäljning - alla tjänar på konceptet!
  Stäng svar
 • Varför måste jag ha ett konto?
  Det behövs för att både du och vi ska kunna spåra och följa din förfrågan. Det kostar inget att ha ett konto, och kommer inte med några förpliktelser, men om du ändå inte vill ha det kan du stänga kontot så snart du tagit in de offerter du behöver. No hard feelings.
  Stäng svar
 • Vad gör ni med min förfrågan?
  När vi tagit emot den så matchas den med hjälp av våra algoritmer med anslutna företag i din närhet som dels kan leverera den typen av tjänster och dels har signalerat ett intresse för din typ av förfrågan. Vi tjänar ingenting på att skicka runt förfrågningar hejvilt: företagen blir missnöjda över att de måste lägga tid på irrelevanta förfrågningar och du blir missnöjd om ingen svarar. Därför går din förfrågan ut till maximalt sex stycken företag.
  Stäng svar
 • Vad samlar ni in för data om mig?
  Utöver den data du anger i samband med din förfrågan (som vi ju behöver för att tjänsten ska fungera), använder vi olika typer av verktyg för att förbättra användarupplevelsen och relevansen i vår marknadsföring. Du kan läsa om dem här.
  Stäng svar
 • Hur kan mitt företag ansluta sig?
  Om du har ett företag som levererar tjänster inom våra verksamhetsområden får du gärna göra en ansökan här. Observera våra krav för anslutning. Ibland har vi inte möjlighet att ta in fler företag i en viss region, du ställs då i kö och kontaktas om en ledig plats uppstår.
  Stäng svar
Hur fungerar det?
 • Hur många företag får min förfrågan?
  Vi delar din förfrågan till maximalt sex stycken företag. I vissa regionen som t.ex. är spridda geografiskt kan det dock vara så att det inte finns sex relevanta företag som är tillräckligt nära dig. Hellre än att skicka förfrågan till irrelevanta företag och slösa med deras tid, kommer vi då att skicka den till färre företag - som faktiskt kan och vill göra jobbet.
  Stäng svar
 • Måste företagen svara?
  Nej, vi kräver det inte av våra anslutna företag, men vi uppmuntrar och utbildar dem i hur systemet fungerar löpande. Om vi märker att ett företag upprepade gånger ignorerar förfrågningar tar vi en dialog med dem - ingen tjänar på att vi har företag som tar upp platser i vårt nätverk utan att bidra med kundnytta.
  Stäng svar
 • Jag har inte fått något svar på flera dagar...
  Ibland är det hektiska tider för företagen. Låt det gå åtminstone en arbetsvecka. Om de inte hört av sig då - logga in på ditt konto så ser du deras kontaktuppgifter (det är så transparenta vi är). Ta gärna kontakt med dem och berätta att du gjort en förfrågan via HelpHero. Ofta brukar det räcka för att sätta lite eld i baken på de flesta ;)
  Stäng svar
 • Måste jag välja någon av offerterna?
  Nej, du förbinder dig inte till att välja någon av offerterna som ges till följd av din förfrågan via HelpHero.
  Stäng svar
 • Garanterar ni ett bra jobb?
  Tyvärr kan vi inte ta det ansvaret. Det är därför viktigt att du gör din hemläxa och kollar upp företaget du funderar på att anlita. Ta referenser, kontrollera F-skatt och försäkring, och jämför priset med vad du får. Se även till att du själv har de försäkringar och tillstånd som krävs för projektet.
  Stäng svar