74 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Account Manager

Med högt satta mål och en omstrukturering av säljorganisationen tar vi nu in ett begränsat antal säljare som vill vara med på resan mot ett av Sveriges största varumärken för såväl företag som privatpersoner. Försäljningen sker via telefon och, när tillfälle ges även besök, mot företag (B2B) som redan känner till vår tjänst. Många förstår värdet av vår leverans: i flera regioner har vi kölistor med företag som vill köpa av oss!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B-försäljning från tidigare roller, och att du kan bygga relationer med både småföretagare och beslutsfattare i medelstora organisationer. Prestige och "kräng" ingår inte i vår värdegrund: du bedöms utifrån hur du presterar och beter dig mot dina kunder och kollegor.

Eftersom vi arbetar i flera olika vertikaler (se helphero.se) kommer du att få möjlighet att verkligen fokusera inom ditt område och bli bäst på just det.

I uppdraget ingår det att:
- Hitta, kontakta och bearbeta potentiella kunder inom din vertikal.
- Bygga relationer och utveckla befintliga kunder.
- Samarbeta med vårt Produkt- och Marknadsteam för att säkerställa en så bra kundresa och upplevelse som möjligt av vår tjänst.
- Coacha våra kunder i hur de kan utveckla sin egen försäljning med vår hjälp.

Du har:
- Dokumenterat goda resultat inom uppsökande B2B-försäljning.
- God förståelse för hur teknik kan driva affärsnytta.
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
- Ett starkt pannben och vilja att utmana dig själv och tidigare resultat. Vi arbetar som ett team och tävlar för att slå våra tidigare prestationer – inte varandra.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, inte minst när det gäller din förmåga att läsa av kunden och fatta beslut som gynnar alla parter. Utbildning är inget krav, men däremot erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning. Erfarenhet från eller av byggbranschen är meriterande, men inte heller det ett krav.

Du får:
Du får komma in i ett viktigt skede i bolagets expansion, där din prestation kommer att ha stor påverkan på hur organisationen och säljprocesserna utvecklas framåt. Det finns stora utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt, med goda förutsättningar att påverka både lön och karriärsutveckling. Självklart erbjuds olika typer av utbildningar och kompetensutveckling.

Extra bonusar är en central och trevlig arbetsplats, härliga kollegor, AWs och förstås den årliga utlandsresan med företaget. Lönen består av en fast del och en provisionsdel baserad på teamets försäljning.

Ansök redan idag via e-post där du bifogar cv och personligt brev!

Search Engine Marketer

Nu förstärker vi vårt marknadsteam med en erfaren SEM/AdWords-specialist. En perfekt tjänst för dig som kanske jobbar på byrå idag, men vill få tid att fokusera på ett enda konto och göra skillnad som märks på både första och sista raden (och tid över till annat i livet – vi vet hur byrålivet kan vara och erbjuder en arbetsplats med generösa arbetstider och stort fokus på välmående). Som inhouse SEM får du ett stort ansvar för en av våra viktigaste kanaler.

Fullt medvetna om hur klyschigt det är med tjänster där man förväntas vara en schweizisk armékniv, ser vi ändå gärna att du har hygglig koll på annonsering i Facebooks kanaler, och kan stötta vår content manager i arbetet med paid social. Grundläggande förståelse för SEO och kodning brukar komma av sig självt i den här typen av roller, och är såklart meriterande men inget krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både B2C- och B2B-marknadsföring från tidigare roller, och att du är van vid att arbeta strukturerat, organiserat och målinriktat med större konton. Eftersom vi arbetar i flera olika vertikaler (se helphero.se) är kontostrukturerna relativt komplexa, med stora möjligheter till förbättring och optimering. Arbetet tar helt enkelt aldrig slut!

I uppdraget ingår det att:
- Hitta, kontakta och bearbeta potentiella kunder inom din vertikal.
- Bygga relationer och utveckla befintliga kunder.
- Samarbeta med vårt Produkt- och Marknadsteam för att säkerställa en så bra kundresa och upplevelse som möjligt av vår tjänst.
- Coacha våra kunder i hur de kan utveckla sin egen försäljning med vår hjälp.

Du har:
- Dokumenterat goda resultat inom digital marknadsföring.
- Erfarenhet av i princip alla SEM-kanaler.
- Förståelse för skillnader i mål och tonalitet mellan varumärkesbyggande och säljdrivande annonsering.
- Vana av att arbeta i team med andra kompetenser för att bygga ett starkt varumärke och en gedigen kundupplevelse genom hela resan.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, inte minst när det gäller din förmåga att samarbeta och strukturera dig med andra. Utbildning är inget krav, men däremot certifieringar i Academy for Ads. Erfarenhet från eller av byggbranschen är meriterande, men inte heller det ett krav. Om du arbetat i Facebooks kanaler är det som sagt en fördel.

Du får:
Du får komma in i ett viktigt skede i bolagets expansion, där din prestation kommer att ha stor påverkan på hur organisationen och vår leadgen utvecklas framåt. Det finns stora utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt, med goda förutsättningar att påverka både lön och karriärsutveckling. Självklart erbjuds olika typer av utbildningar och kompetensutveckling.

Extra bonusar är en central och trevlig arbetsplats, härliga kollegor, AWs och förstås den årliga utlandsresan med företaget.

Ansök redan idag via e-post där du bifogar cv och personligt brev!