85 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Vi söker 4 st Account Managers till Ljusdal

Med högt satta mål och en omstrukturering av säljorganisationen tar vi nu in 4 st Account Managers/säljare som vill vara med på resan mot ett av Sveriges största varumärken för såväl företag som privatpersoner.

Nu som en del i DOCU Nordic koncernen, som etablerar kontakter mellan köpare och säljare av produkter och tjänster inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård med varumärken så som Byggfakta, Sverige Bygger, CityMark, SSIL mm, förstärker vi vår försäljningsorganisation ytterligare med 4st säljare i Ljusdal.

Försäljningen sker via telefon och, när tillfälle ges även besök, mot företag (B2B) som redan känner till vår tjänst. Många förstår värdet av vår leverans: i flera regioner har vi kölistor med företag som vill köpa av oss!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B-försäljning från tidigare roller, och att du kan bygga relationer med både småföretagare och beslutsfattare i medelstora organisationer. Viktiga egenskaper för att lyckats hos oss är mod, stort inre driv och viljan att ständigt utvecklas.

Eftersom vi arbetar i flera olika vertikaler (se helphero.se) kommer du att få möjlighet att verkligen fokusera inom ditt område och bli bäst på just det.

I uppdraget ingår det att:
- Kontakta och bearbeta potentiella kunder inom din vertikal.
- Samarbeta med vårt Produkt- och Marknadsteam i Stockholm för att säkerställa en så bra kundresa och upplevelse som möjligt av vår tjänst.

Du har:
- Dokumenterat goda resultat inom uppsökande B2B-försäljning.
- God förståelse för hur teknik kan driva affärsnytta.
- Förmågan att sätta dig in i kundens situation, vardag och förutsättningar.
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
- Ett starkt pannben och vilja att utmana dig själv och tidigare resultat.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, inte minst när det gäller din förmåga att läsa av kunden och fatta beslut som gynnar alla parter. Utbildning är inget krav, men däremot erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning. Erfarenhet från eller av byggbranschen är meriterande, men inte heller det ett krav.

Du får:
Du får komma in i ett viktigt skede i bolagets expansion, där din prestation kommer att ha stor påverkan på hur organisationen och säljprocesserna utvecklas framåt. Det finns stora utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt, med goda förutsättningar att påverka både lön och karriärsutveckling. Självklart erbjuds olika typer av utbildningar och kompetensutveckling.

Lönen består av en fast del och en provisionsdel baserad på försäljning.

Ansök redan idag via e-post där du bifogar cv och personligt brev! Sista ansökningsdag 16/8, tjänsten kan tillsättas löpande.

För ansökan eller mer frågor om tjänsten:
Fredrik Nilsson
070-762 762 9
Fredrik.nilsson@byggfakta.se